14 may 2024, 12:00 Moldovan reality views 808
Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut în timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE
14 may 2024, 12:00 Moldovan reality views 808

Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut în timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE

Ambasada Republicii Moldova la Baku a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinău ca un cetățean moldovean a fost reținut în timpul protestelor din Georgia.

Potrivit reprezentanților MAE, autoritățile moldovene sînt în contact cu autoritățile georgiene, transmite Radio Moldova.

„Misiunea noastră diplomatică este în contact cu autoritățile georgiene și este dispusă să întreprindă toate acțiunile necesare care se impun”, a anunțat MAE într-un comunicat.

Amintim că în urma protestelor de luni dimineață de la Tbilisi, Ministerul Georgiei de Interne a anunțat că a reținut 20 de manifestanți.

Source: noi.md

Keywords:

protest , Georgia , MAE

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
345 locuitori

Fîrlădenii Noi este un sat din cadrul comunei Fîrlădeni, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Căușeni și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Fîrlădenii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.