Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 3317
La Chișinău sînt organizate tîrguri cu produse autohtone
Foto: facebook.com/Ion.Ceban.public
21 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 3317

La Chișinău sînt organizate tîrguri cu produse autohtone

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 21-22 mai 2022, în sectoarele capitalei vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone.

Astfel, în sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30, transmite Noi.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul din preajma edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, sâmbătă, 21 mai 2022, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În sectorul Rîșcani, pe str. Matei Basarab 1, bd. Moscova 21, vizavi de str. Matei Basarab 6, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de Pretura de sector.

În sectorul Ciocana, pe str. Alecu Russo, 65/1, va avea loc Târgul micilor producători cu fructe, legume, obiecte de artizanat, produse apicole.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

produse moldovenesti , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
1780 locuitori

Podoima este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Podoimiţa și Podoima. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Camenca și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Podoima alcătuia 1780 de locuitori în anul 2004. Satul Podoima a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.